Laden Evenementen

Familiefestival

9 juni, 2023 // 15:30 - 21:00

Het Familiefestival biedt iedereen die iets heeft met kunst, cultuur (en sport) de mogelijkheid zich te presenteren of juist te komen genieten van een tof programma. In Kanaalpark de Heerlijckheid is het te doen!

Op het hoofdpodium starten we om 15.30 uur met de presentatie van het project In de Band waaraan de basisscholen uit gemeente Nederweert deelnemen. Daarna volgen de bandjes van RICK’S Rockplein. Vanaf 18.00 uur zijn er optredens van diverse Nederweerter bands. De optredens op het grote podium worden mooi afgewisseld met optredens op het kleine podium.

Verder verwachten we nog een aantal special guests tijdens het Familiefestival. Dansers van het Special Danceteam (SDT), bestaande uit mensen met een beperking, laten zich tijdens deze grande finale van de Cultuurweek zien met een mooie danspresentatie. Het SDT is een dansgroep die raakt!

Tot slot zijn er in het park diverse leuke plekken waar jij met een groep of gewoon solo lekker je ding kunt doen! Denk aan workshops, improvisaties, presentaties, sport en spel, dans, muziek, toneel, tekenen, knutselen, beeldhouwen, etc.

Share This Event

Gegevens

Datum:
9 juni, 2023
Tijd:
15:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Kanaalpark de Heerlijckheid (nabij brug 15)
Rochushof
Nederweert, Nederland

Organisatoren

Muziekcollectief Nederweert Live
RICK