Cultuurweek Nederweert
6 t/m 14 juni 2024

De Cultuurweek; maak kennis met het cultuuraanbod in Nederweert

Wil jij wel eens weten wat er in Nederweert allemaal te doen is op cultureel gebied? Ben je op zoek naar een inspirerende nieuwe hobby? Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat bij een repetitie van een van onze grote muziekverenigingen of een schietavond bij een schutterij? Of meer zin in een cultureel uitstapje met het gezin? Dan krijg je nu de kans om het cultuuraanbod van onze gemeente te ontdekken!

Want van donderdag 6 t/m vrijdag 14 juni aanstaande vindt de Cultuurweek plaats. Een heuse primeur! In alle kerkdorpen van onze gemeente vinden er wel activiteiten plaats waar jij naartoe kunt gaan. Zo stellen culturele amateurverenigingen hun clubgebouwen open, organiseren ze openbare repetities of zijn er workshops, exposities, voorstellingen, lezingen of andere activiteiten die je kunt bezoeken. Alle disciplines – taal, theater, muziek, erfgoed, fotografie, dans en volkscultuur – zijn vertegenwoordigd tijdens de Cultuurweek. Ook is er voor elke leeftijd wel wat leuks te doen.

Een overzicht van alle deelnemende cultuuraanbieders in deze Cultuurweek vind je op deze website. En natuurlijk ook een overzicht van alle activiteiten die jij kunt bezoeken tijdens de Cultuurweek! We trappen af met een schoolconcert door Basisschool De Zonnehof in de Pestoeërskoel in Leveroy. En een heus familiefestival met muziek en dans in Park de Heerlijckheid vormt de grandioze afsluiting van deze feestelijke Cultuurweek. En daartussen…? Ontdek het in onze agenda!