Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof

Eynderhoof is een dynamisch museum dat elk jaar weer zorgt voor nieuwe verrassingen en een op alle leeftijden afgestemd (educatief) programma. Het museum staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. Eynderhoof wordt niet voor niets als een van de belangrijkste cultuurdragers van zijn soort in Limburg genoemd.

Bij Eynderhoof herbeleef je de tijd rond 1900, weliswaar op een eigentijdse manier vormgegeven. Met een wervelend programma is er voor alle leeftijden en wensen altijd iets te beleven. Je kunt ambachtslieden van nu op de wijze van toen aan het werk zien. Bovendien maken ze het ambacht letterlijk tastbaar. Waar vind je nog een museum waar kinderen kunnen ravotten en leren, kunnen ervaren, ruiken en proeven? En waar het de vrijwilligers vooral lukt om de bezoekers onder te dompelen in een sfeervolle ambiance?

Ontmoet de ambachtslieden, proef van de smakelijke ambachtelijke producten of neem plaats op een van de heerlijke plekken op de terrassen. Combineer je bezoek aan het museum met een mooie wandeling of fietstocht door de aangrenzende prachtige natuurgebieden.

Het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof is elke dinsdag-, woensdag-, donderdag- en zondagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.